10. obletnica DSO Ljutomer

V petek, 2. decembra 2011, sem se z veseljem odzvala na povabilo Doma starejših občanov v Ljutomeru na praznovanje 10. obletnice saj se še rada spominjam mojega prispevka k izgradnji tega doma, ker sem pomagala pri vseh postopkih s svojimi pravnimi znanji. Ob tej priložnosti sem pohvalila in se zahvalila vsem sodelavcem doma, ki so s svojo profesionalnostjo in človeško toplino nadaljujejo graditi dom potem, ko so delovni stroji ugasnili.

Opravili so veliko in uspešno delo. Dom ponuja vključevanje v interesne dejavnosti življenja, ponuja priložnost za posvečanje aktivnostim, ki nas res veselijo in nam dajo nov navdih. Zato ne slavimo le deset uspešnih let dela tega zavoda, ampak deset let pomoči pri iskanju navdiha in veselja za stotine starejših občanov, ki so se odločili svoja žlahtna leta preživeti v objemu Sršenovega loga.

Vsem starejšim občanom od srca želim prijetno počutje, dobro vzdušje, zdravje in veselje, domu in njegovem kolektivu pa odlično strokovno delo in uspehe v letih, ki so pred nami.