Podelitev priznanj in nagrad ob 61. prazniku Občine Ljutomer

Slavnostna prireditev 2

V petek, 4. avgusta 2017, je bila v Domu kulture v Ljutomeru slavnostna prireditev ob 61. prazniku Občine Ljutomer. Številnim, ki so nas počastili s svojim prihodom na prireditev, smo v besedi in sliki prikazali naše opravljeno delo v minulem letu. Veliko smo postorili, v ospredju pa je vsekakor izgradnja novega vrtca v Cezanjevcih. Tudi v prihodnje bomo s podobno oz. še večjo intenzivnostjo nadaljevali začrtano pot. Kot največjo investicijo izpostavljam gradnjo kanalizacijskega omrežja na delu območja Krajevne skupnosti Cven.

Na slavnostni prireditvi sem podelila nagrade in priznanja zaslužnim občanom, podjetjem in organizacijam. Nagrado z listino in denarno nagrado za leto 2017 sta prejela Mira Azzeh iz Ljutomera in Janez Rudolf iz Radoslavcev, pisna priznanja pa so dobili Tadej Murkovič iz Bodislavcev, Stanislav Senčar iz Vogričevcev in Silvo Potočnik iz Mekotnjaka. Tudi letos se podelila županjina priznanja. Prejeli so jih podjetji Komptech d.o.o. in Sems d.o.o., Društvo upokojencev Ljutomer, Društvo za ohranjanje tehnične in kulturne dediščine Johann Janez Puch ter Jožef Cimerman s Krapja. Vsem še enkrat iskrene čestitke.

Zahvala gre nastopajočim – otrokom iz vrtca Ljutomer in prleškemu kantavtorju Tadeju Vesenjaku, prav tako pa poklon tudi vsem drugim občanom, organizacijam, podjetjem, društvom in zavodom za dobra dela, ki dajejo Občini Ljutomer dodano vrednost in prepoznavnost v širšem prostoru. S skupnimi koraki vstopamo v še boljšo prihodnost. Še enkrat čestitke občankam in občanom ob 61. prazniku naše občine.