Ponovoletni sprejem

This slideshow requires JavaScript.

V sredo, 21. januarja 2015, sem sprejela gospodarstvenike, predstavnike državnih institucij, članice in člane Občinskega sveta, predsednike in člane krajevnih skupnosti, predsednike političnih strank, direktorje in ravnatelje javnih zavodov, … Vse goste sta ob sprejemu pozdravila tudi podžupana Boro Zemljak in Janko Špindler ter direktor občinske uprave Tomislav Zrinski. V kulturnem programu sta nastopila Mojca Prejac in Jaka Žunič, za smeh pa je poskrbela stand-up komičarka Lucija Ćirović.

Zelo sem vesela, da smo v minulih letih vsi skupaj dobro sodelovali, torej gospodarstvo, zavodi, krajevne skupnosti, društva in občina. Še bolj sem vesela, ker ste prav vsi odprli srca in naklonili čas skupnemu razmišljanju o najboljših ukrepih za doseganje uspeha. To ste storili kot posamezniki, društva in organizacije, kot tudi v rednih oblikah sodelovanja, še posebej v sklopu obrtniško podjetniškega strateškega sveta. Zahvaljujoč našemu dobremu odnosu ni prišlo zgolj do predlogov in novih idej, ampak tudi do konkretnih rezultatov, kot so spodbude za mlada podjetja in druge razbremenitve gospodarstva.

Zasluga za ta spodbuden občutek, da stvari gredo na bolje, zato gre vsem vam, ker z vašim delom držite gor naše gospodarstvo, uspevate v težjih razmerah zagotavljati vse javne storitve in skrbite za to, da pri razvoju občine nikoli ne spregledamo razvojnih potencialov naših krajev in vasi.

…..V tem duhu, spoštovani prijatelji, vse kar smo dosegli in vse kar bomo dosegli v prihodnje, bo uspelo le, če smo na tej poti skupaj, …če si medsebojno pomagamo in verjamemo, da smo lahko močnejši, da s povezovanjem ne izgubljamo svojega kosa pogače, ampak skupaj pečemo večjo torto.

Tako bomo ustvarili povsem nove zamisli, ki vodijo do boljše prihodnosti. Naj pride kar hoče, naj se spremeni karkoli se bo spremenilo, vendar ena stvar ostaja dana – kdo smo, kje smo in kaj vse zmoremo Prleki.