VABILO NA VOLITVE 

This slideshow requires JavaScript.

Spoštovane občanke in občani,

hvala za lepa štiri leta iskrenih odnosov in sodelovanja pri razvoju naše občine. Zato, ker smo delovali skupaj, smo presegli dane obljube. Ker smo delali pošteno, pa lahko vsem pogledamo v oči in stojimo za danimi besedami.

V nedeljo so volitve. Prosim vas, da se jih udeležite in podprete mojo listo za občinski svet in svete krajevnih skupnosti ter mene za županjo.

S tem boste dobili ekipo, ki bo v naslednjih štirih letih nadaljevala z začetim delom v pravi smeri. Vaš glas bo omogočil več kot stotim občankam in občanom, ki so se pridružili moji listi in se opogumili delovati nadstrankarsko in s tem izboljšati delovanje občinskega sveta.

To je pomembno, ker s tem lahko nadaljujemo prizadevanja, da z odprtim srcem in iskreno besedo izboljšujemo življenja vseh občank in občanov, ne le posameznikov.

Z glasom za nas boste izvolili ljudi, ki smo to kar smo in delamo to kar govorimo. Ljudi, ki smo pripravljeni delati naprej v dobro naše občine.

Verjamem, da si to želite tudi vi, zato mi prosim zaupajte svoj glas pod zaporedno številko 1 in moji listi pod zaporedno številko štiri.

Hvala lepa