SPREJEM NAJUSPEŠNEJŠIH UČENCEV

This slideshow requires JavaScript.

V dvorani Glasbene šole Slavka Osterca, sem 11. in 17.6. 2014, tako kot vsako leto sprejela
najboljše učenke in učence iz osnovnih šol Janka Ribiča Cezanjevci, Ivana Cankarja Ljutomer, Male Nedelje in Stročje vasi ter jim čestitala za njihove dosežke.
Na sprejem so bili povabljeni učenci, ki so se uspešno dokazovali vseh devet osnovnošolskih let, najboljši učenci Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer ter učenci s posebni dosežki v šolskem letu 2013/2014. Povabljeni, skupaj jih je bilo 65, se ne odlikujejo le kot izvrstni učenci, ampak so aktivni in uspešni tudi na mnogih drugih področjih kot so različna šolska tekmovanja, na športnem, glasbenem ali kakšnem drugem področju, zato si zaslužijo vso pozornost in iskrene čestitke.
Ob tej priložnosti sem jim podelila spominska darila. Za odlične učne uspehe in izjemne dosežke na mednarodnih ter državnih tekmovanjih so učenci prejeli priznanje, knjižno nagrado ter mesečno vstopnico za Letno kopališče Ljutomer.
Vsako leto znova se veselim tega številčnega srečanja z mladimi iz ljutomerske občine, ki s svojim trudom, pridnim delom in vztrajnostjo vedno znova dokazujejo, da so najboljši. Še enkrat iskrene čestitke za odlične rezultate, zahvala pa gre tudi vsem učiteljicam, učiteljem, mentorjem in mentoricam, ravnateljicam in ravnatelju za opravljeno delo v letošnjem šolskem letu ter staršem za vso podporo, ki so jo nudili svojim otrokom.